• Lehet-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép jónapot Doktor Nő/Úr! egy igen kényes gondal fordulnék az ön segistégéhez. Van egy barátnőm akivel a tegnap először lefeküdtünk, a Lány szüz volt én nem. az aktus során meglepöen nem vérzett, és nem is gyötörték nagy fájdalmak. elötte együtt voltunk kielégitettük egymást de nem feküttünk le. a tegnap megtörtént és félek hogy mikor "elélveztem" késön szedtem ki mert nem védekeztünk és félek hogy maradt bent sperma a vaginájában... nagyon félek lelkiállapotom 0 a lány is fél nagyon..kérem segitsen, menyi az esélye annak hogy terhes maradt..? lehet e valaki terhes első szeretkezés során..??segitségét elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Akkor is lehet valaki terhes, ha még ez az első alkalom. A leírás alapján van esély a terhességre, ezért esemény utáni tabletta szedése javasolt. Legközelebb a védekezésre figyeljenek oda.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 13:13; Megválaszolva: 2011. június 24., 22:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: