FONNTTOSS!

Kedves Weborvos a kérdésemre a következő választ kaptam>>>Kedves Kérdező! A menses alatt nagyon ritkán előfordulhat, de tényleg nagyon ritkán fordulhat elő extra ovuláció, így terhesség. Azt szeretném tudni hogy hány %-az esély rá főleg így hogy azóta is menstruálok és sokat! mert hallottam már olyan terhesekről akiknek végig a terhességük alatt meg volt a menzeszük! köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza védekezés nélküli együttlét témában

Kedves Kérdező!

A terhesség alatt valódi menstruáció nincs, de vérzés lehet, melynek számtalan oka van: gyulladás, alvadási probléma, hematoma, stb. Az extra, korai vagy késői ovulációra pontos esélyt mondani lehetetlen. Nem igazán derül ki, hogy most egy egyszerű menstruációja van, vagy folyamatos vérzészavara. Ha a következő ciklus késne, csináljon tesztet. Egyébként, ha vérzészavara van, akkor a védekezés nélküli aktus után 10-14 nappal lehet tesztet csinálni.

Kérdés: 2011. január 25., 19:57; Megválaszolva: 2011. január 26., 12:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam