• Ez mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az egyik isajkam duzzadt barnás és nagyon nyúlékony... ha kinyújtam fehér kis pöttyök vannak rajta... ez mitől lehet? lehetséges hogy gombás fertőzés? ha igen mivel kezeljem?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kisajak témában

        Kedves Kérdező! Nem biztos, hogy kórosról van szó, a kis ajkak szövete rugalmasabb a nagyajkakénál, a fehér pöttyök lehetnek mirigyek is, de a fehér felrakódás lehet gombás fertőzés jele is. Javaslom, hogy mutasd meg a háziorvosnak, ő vizsgálat után el tudja dönteni, hogy van-e szó kórosról.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 09:39; Megválaszolva: 2011. május 09., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: