• Kis szeméremajkak furcsa színe

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Doktornő!

        A kisszeméremajkaim furcsa barnás-feketés színűek. Nem teljesen, csak a tetejük. Viszonylag rég óta van ez már, de eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Nem akartam minden nyavalyával rögtön orvoshoz futni, hajlamos vagyok egy ártalmatlan dolog mögé is túl sokat képzelni. Szóval, kicsit aggaszt ez a szín. Talán valamilyen gombás fertőződés, vagy netán súlyosabb?  Azt olvastam már, hogy eltérő színű is lehet, de tényleg csak a teteje ilyen színű, beljebb rendesen rózsaszín. 

        Nagyon köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a kisajak témában

        Kedves Hölgyem!

        Teljesen normális jelenség, hogy a kisajak külső része, vagyis a "teteje" sötétebb színű. Ha olyan eltérés lenne, ami kóros, akkor rákszűrésen ezt nagyon könnyen kiszúrná az orvos is, ne aggódjon.

         


        Végh János
        manuál-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Végh János

        Kérdés: 2010-03-09 21:49:38; Megválaszolva: 2010. március 09., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: