Missed ab után

Kedves Doktor/Doktornő! November közepén átestem egy missed ab műtéten. Azóta egy ciklusom normális körülmények között zajlott. Most a második ciklus kezdetekor nem jelentkezett vérzés. Elvégeztem egy terhességi tesztet, hátha csoda történt és a védekezés ellenére babát várok, de negatív lett. Egyeztettem időpontot az orvosomhoz, addig még egy hét eltelik. Aggaszt, hogy mi történhetet. Nem találtam erre információt a hálón. Fel tudna világosítani, hogy milyen esetek fordulhatnak elő? Előre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza elmaradt menstruáció témában

Tisztelt Kérdező!

Amenorrhoeát (a vérzés kimaradását) legalább 50 féle betegség, állapot okozhat, ezek közül csak egy (bár valóban az egyik leggyakoribb) a terhesség. Általánosságban az agykéreg, hypothalamus, hypophisis, petefészek, méh, hüvely, illetve bizonyos hormontermelő szervek betegségei állhatnak a háttérben, egyesek igen ritkák, mások gyakoribbak (gyakori ok pl. a petefészekciszta, átmeneti hormonszint-ingadozás stb.) , de ezekről nőgyógyásza felvilágosítja.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. január 17., 19:48; Megválaszolva: 2011. január 20., 17:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma