• Nem érzékeny a csiklóm!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Kérdésem már nem tűrt halasztást!Kérem segítsen!!Nagyon jó a párommal szeretkezni,de szinte szenvednem kell ahhoz,hogy beteljesűljön a dolog!Nagyon ritkán jó,és szinte annyira kell erőlködnöm,hogy belefáradok,és inkább feladom.Nem érzékeny a csiklóm.Nyugtatót szedek,talán ez miatt?Nincs-e valamilyen orvosi műtét,ami segítene?Most kezdek igazán elkeseredni!Már használtam azt a bizonyos "mennyekbe repítő DUREX PLAY"krémet.ami állítólag érzékennyé teszi a csiklót,de nem csinált semmit!Köszönöm előre is!

        Dr. Deli Tamás válasza a csikló témában

        Tisztelt Kérdező! A nyugtatószedés csökkentheti a libidót és a szexuális beteljesülést. Ha a gyógyszerszedés előtt nem volt ilyen szexuális probléma, és a szedés óta van, valószínűleg ez az ok. Hogy a nyugtatóra van-e még szükség és meddig, beszélje meg pszichiáterével. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 25., 21:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 23:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés