Nem érzékeny a csiklóm!

Üdvözlöm! Kérdésem már nem tűrt halasztást! Kérem segítsen! Nagyon jó a párommal szeretkezni, de szinte szenvednem kell ahhoz, hogy beteljesűljön a dolog! Nagyon ritkán jó, és szinte annyira kell erőlködnöm, hogy belefáradok, és inkább feladom.Nem érzékeny a csiklóm.Nyugtatót szedek, talán ez miatt? Nincs-e valamilyen orvosi műtét, ami segítene? Most kezdek igazán elkeseredni! Már használtam azt a bizonyos "mennyekbe repítő DUREX PLAY"krémet.ami állítólag érzékennyé teszi a csiklót, de nem csinált semmit! Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a csikló témában

Tisztelt Kérdező! A nyugtatószedés csökkentheti a libidót és a szexuális beteljesülést. Ha a gyógyszerszedés előtt nem volt ilyen szexuális probléma, és a szedés óta van, valószínűleg ez az ok. Hogy a nyugtatóra van-e még szükség és meddig, beszélje meg pszichiáterével. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. július 25., 21:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 23:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet