• Volina fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pár napja voltam nőgyógyásznál(először) a menstruációm utáni első napon (6.nap). Megvizsgált, és vérvétel stb nélkül felírta a VOLINA nevű fogamzásgátlót (nem magánrendelésen). Azt mondta, hogy bár ez a 6. nap, még elkezdhetem szedni a gyógyszert. A kérdésem az lenne, hogy az, hogy nem a menstruáció első napján vettem be az első gyógyszert, mennyiben befolyásolja a hatásosságát? Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy allergia gyógyszer, illetve szépségvitamin szedhető-e a fent említett gyógyszer mellett? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező, A legtöbb gyógyszer alkalmazási előíratán az szerepel, hogy a vérzés 1-5. napja között kell elkezdeni használni. Véleményem szerint sem származik semmi baj abból, ha a 6. napon kezdi el. A vitamin biztosan nem hat rá, az allergia gyógyszer esetleg, ezért azt javaslom, hogy a fogamzásgátlót és az allergia gyógyszert egymástól időben eltolva tessék bevenni (az egyiket este, a másikat reggel). Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 01., 14:01; Megválaszolva: 2010. július 02., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés