• Miért nem jön meg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sokat írtam már önöknek erről a problémámról és midig megfogadtam amit tanácsoltak! 19 éves lány vagyok. 16 éves koromban mentem először nőgyógyászhoz azzal a próblémával hogy nem jön meg a menstruációm. Többször volt már ultrahang, hormon vizsgálat és mindent a legnagyobb rendben találtak. Már végig csináltam egy norcolut+clostibegyt kúrát és 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót a norcolut kúra után 1 szer és a fogamzásgátló szedése alatt (3 havi adag) 3 szor rendesen jelentkezett a menstruációm. Az orvosom annyit mond hogy szervi bajom nincsen semmi többet hogy miért lehet. A fogamzásgátló szedésének abbahagyása óta 4 hónap eltelt és azóta egyáltalán nem jött meg még csak pecsételő sem volt. Legutóbb mikor orvosnál voltam hüvelyi vizsgálat is volt, mindent rendben találtak annyi rendellenesség volt hogy szűkebb volt a hüvelyem és vastagabb a szűzhártyám az átlagnál de ezt kikezelték elvileg. Azt szeretném tudni hogy kell-e aggódnom és visszamennem és ha igen milyen vizsgálatra számitsak mert a hüvelyivizsgálattól igazság szerint nagyon félek mert legutób nagyon fájdalmas volt. Az orvosom nem mondja soha hogy mitől lehet csak kiir egy újabb gyógyszert ezért nem tudom mit tegyek. Válaszukat előre is köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Amennyiben szervi eltérést nem találtak, mindenképpen javaslok egy teljes körű endokrinológiai vizsgálatot, melynek eredményével keressen fel nőgyógyászt. A probléma nagyon összetett lehet, teljes körű hormonvizsgálat szükséges, ami nem csak a női nemi hormonokat érinti.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 21:22:53; Megválaszolva: 2010. május 30., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés