• Klion D 100 hüvelytabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Klion D 100 hüvelytabbletát írt fel az orvosom. Három napi használat után, nagyon erős folyásom lett tőle, amire előre fel is hívta a figyelmemet a nőgyógyász, hogy ez várható Negyedik napra pedig ez a folyás halvány rózsaszínű, véres lett. Lehet ez is a tabletta mellékhatása, vagy esetleg valami más? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés, hüvelykúp témában

        Kedves Hölgyem!

        A bővebb folyás a felolvadó tabletta miatt lehet, míg a véres pecsételés a gyulladás miatt alakul ki könnyebben a mikrosérülések miatt, nem kell aggódnia emiatt, ahogy a kezeléssel gyógyul, csökken majd a gyulladás is, és a vérzés is megszűnik.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-10 10:18:38; Megválaszolva: 2010. május 10., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés