• Floragyn fertőzésre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!

        Az utóbbi két hónapban másodszor jön elő újra a hüvelygombám. Ezúttal elhasználtam két doboz PevarilG recept nélkül kapható hüvelykúpot, majd az orvos által felírt Fluconazole kapszulát (szájon át) és Pimafucin hüvelykúpot. Ezek után még mindig fennáll a sűrű hüvelyfolyás. A Floragyn hüvelykúp alkalmazásával meggyógyulhatok, vagy menjek vissza a nőgyógyászhoz újabb gombaölő szerekért? Az orvos nem vizsgál meg, mert még szűz vagyok. Arra gondoltam, talán az a probléma, hogy teljesen "széthullott" a hüvelyflórám. Ön mit gondol?

        Köszönettel

        Mazsika

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Mazsika!

        Mivel nem múltak el a panaszok, mindenképpen menjen vissza kontrollra, mert a kiegészítő kúpok nem elegendőek egy fertőzésre. Ha kapott új gyógyszert, kérjen receptet: Gynoflor, amiben lactobacillusok vannak, ez alkalmas lesz a hüvely normél flórájának a helyreállítására.

         


        Kérdés: 2010-03-12 11:02:34; Megválaszolva: 2010. március 12., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: