Dalacin

Tisztelt Doktor Nő Úr!   Január végén dalacin hüvelykrémet írt fel orvosom, aminek használata után minimális vérzés jelentkezett, ami azóta is tart. A mult héten kissé erősödött, most ujra kevesebb. Visszamentem a doktorhoz, s Ő mondta, hogy ez lehet a dalacin mellékhatása, vájak még hátha megjön a mensesz, s utána elmúlik. Hát ez még nem múlt el, most is tart ez a kevéske vérezgetés. Valóban lehetséges ez a dalacin mellékhatása számomra ilyen hosszú ideig? Nyugtalanit. Mit tegyek, meddig várhatok büntetlenül? köszönettel  várom válaszát

Dr. Csuth Ágnes válasza hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Azért már több, mint egy hónap eltelt a gyógyszer alkalmazása után, ismételt viszgálatra lenne szükség. Valóban időnként okoz hasonló panaszokat a kezelés, de jó lenne egy UH, és egy nőgyógyászati vizsgálat, hogy lássák, a probléma megszűnt-e, és szükség esetén másféle gyógyszert is adjanak.

 

Kérdés: 2010. március 05., 21:04; Megválaszolva: 2010. március 05., 21:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelytabletta alkalmazása
Üdvözlöm! A mai napon az esedékes rákszűrésre jelentkeztem, panasz nélkül. Az orvos felírt Klion-D 100 (10 db) és Fluomizin (6 db)...
Hüvelyi fertőzés?
Tisztelt Doktornő! Mit tudna addig ajánlani, ami legalább enyhíti a tüneteket? Ég, fáj és viszket a szeméremajkam, nagyon piros is, nincs folyásom....
Nem múló felfázás
Üdv! 2-3 hete gyakori vizelés,égő érzés, fájdalmas közösülés kínoz. Szedtem Ciprofloxacint és Tarividet is plusz CNS kúp kúra...
Miért viszketek ilyenkor?
Jó napot! Szeretnék érdeklődni, hogy ez mitől lehet? 3 hete voltam nyilvános strandon, rá egy hétre elkaptam egy hüvelyi fertőzést, szedtem...
Rózsaszín folyás
Üdvözlöm! Múlt hét szombati strandolásnak meg lett az eredménye; több mint valószínű hüvelygomba. Vasárnap már fura érzés volt egésznap a...