• Egészségkárosodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes!

        Köszönöm, hogy válaszolt levelemre ezennel leirom a betegségek nevét ahogy kérte levelében.1991évErstip.ut.tot.per.lap.(Itt nem tudom jól irtam e mert rá van gépelve és nem lehet ki olvasni az első szót)Resectio ov.I.d. transfuzio.szövettani eredmény:I:fibromyoma duplex partim permagnum uter.II:fibrosis focalis eortieis ovarii I.d. cystae follieulares ovarii I.d et corpus luteum cystieum hasmorrhagieum ovarii I.d. A BNO kodok szerinti diagnozisok:angina pectoris/   idült ischaemiás szívbetegség egyéb formái/   magas vérnyomás betegség/    hypertensiv szívbetegség (congestív) szívelégtelenség/   ischaemiás cardiomyopathia/   egyéb másodlagos térdizületi arthrosis kétoldali/   elhizás/   lumbális és más intervert. discus rendell.radiculopathiával/     térdizületi arthrosis k.m.n./   spondylosis k.m.n./ generalizált szorongás/ kevert szorongásos depresszio. A kérdésem az lenne, hogy tényleg a nőgyógyászati mütét következménye az egészségi állapotom romlása. Mit tudok tenni én a magam eszközeivel annak érdekében, hogy tüneteim javuljanak. Gondolok itt a  fáradékonyság, mellkasi fájdalom, és fökkép a térd panaszaimra. És ha be adom a papirjaim a bizottsághoz mit remélhetek?   A kolléganőm  magas vérnyomás betegségre, és ischaemiás cardiomyopathia, elhizás betegségekre 50%-ot kapott (igaz2007-ben)így most 6órában dolgozhat. Elöre is köszönöm válaszát.Üdvözlettel:Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Judit!

        A betegségei egyértelműen nem a nőgyógyászati műtét következményei. Nem tudom, háziorvosa miért mondta ezt. Nőgyógyászatilag, ha nincs problémája, akkor nincs teendő.

        A leszázalékolással kapcsolatban egy kardiológusnak kellene átnéznie az összes papírját, mert nem mindegy, hogy milyen fokozatúak a betegségei, mennyire befolyásolják a mindennapi életét, a gyógyszerek mennyire segítenek, milyen gyakran igényel kórházi kezelést, stb. Talán Ő könnyebben tud tanácsot adni.

        Ami szinte biztos, hogy a szorongásos-depressziós kórkép az összes panaszon ront, mindenképpen rendszeres pszichiátriai gondozásra, szükség esetén gyógyszeres kezelésre lenne szüksége.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-03 21:23:22; Megválaszolva: 2010. március 03., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: