• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő

        Az a problémám lenne, hogy voltam két napja nőgyógyásznál, és megállapították, hogy hüvelyi fertőzésem van. Felírtak klion hüvelykúpot, melyet 10 napig használnom kell.(Párom is kezelés alatt van) ez a harmadik napja hogy használom, és erős hüvelyi váladékozásom van. Azt szeretném megtudni, hogy ez a tünet okozhat -e valami problémát, vagy folytassam tovább a kezelést.? ez a fertőzés vissza újulhat-e, vagy pedig a kezelés lejárta után elmúlik.? egyáltalán hogy kaphattam el. Napi kétszer zuhanyzom, higiéniás szabályokat betartjuk, nem értem mi lehet a baj. 

        Válaszát nagyon várom.

        Üdvözlettel: egy aggódó lány

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Aggódó lány!

        A fokozott váladékozást valószínűleg a hüvelytabletta feloldódása okozza, hiszen ez gyakran kifolyik a hüvelyből, nem kell ettől megijedni.

        A trichomonas egy nemi úton átvihető fertőzés, de a mikrobiológia könyvekben a kontakt fertőzés is le van írva, ilyen pl. közös törölközöhasználat, vagy fürdőhasználat. Emellett a fertőzés hosszú ideig tünetmentes is maradhat, és csak később derül rá fény.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 14:47:31; Megválaszolva: 2010. február 28., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: