• Bartholin mirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő!

        Köszönöm a válaszát és bővíteném az általam leírtakat, mert azt hiszem nem jól fogalmaztam. Az orvosom egy kis metszést ejtett a mirigynél még az elején, és kiszegte a széleit. A varratok szépen begyógyultak,  de az a metszés nem forrt össze. Azt mondta az orvosom, hogy ilyet még nem látott. GYakorlatilag egy lyuk maradt a hüvelyfalamon. Ezt most felfrissítette és összevarrta, állítólag ez így már jó lesz. A vérzés azóta már elmúlt, most azt mondta, hogy általában szülés után 4-6 hetet szoktak adni a hüvelyfalnak. A kérdésem most az lenne, hogy normális volt-e hogy nem forrt össze magától a hüvelyfalam,  én tehetek-e valamit,  hogy most biztosan jó legyen a végeredmény? Lehet-e valamivel segíteni a gyógyulást, illetve hogy lehet megelőzni a bartholin mirigy gyulladást?

        Ismételt válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a Bartholin témában

        Kedves Hölgyem!

        Ilyet sajnos még én sem láttam, de a lényeg, hogy orvosa helyreállította a hüvelyfalat. Semmit se kell most csinálnia, esetleg kérdezze meg kezelőorvosát, hogy javasolja-e a Cikatridina hüvelykúpot, hátha az segíti a gyógyulást.

        Szépen türelemmel kellene most ezt a néhány hetet kivárni, és ha a kontrollon minden rendben lesz, akkor várhatóan a fájdalom is megszűnik az együttlét során.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 15:10:09; Megválaszolva: 2010. február 22., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: