• Mióma és megvastagodott méhnyálkahártya

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        tisztelt doktorno, 46 eves vagyok es 2 napja voltam orvosi kivizsgalason, miomam van, nem nagy amire gyogyszert irtak ki (arefam)es a mehnyalkahartyam is eleg vastag 23 mm, nagyon szepen kerem mondja meg ezt mivel lehet kezelni, mert nem szeretnek kes ala kerulni, ugy ertettem hogy csak 10 mm.kell legyen, beismerem nagyon megvagyok ijjedve, koszonom elore is a vallaszt tisztelettel Ildiko

        WEBBeteg szakértő válasza a vastag méhnyálkahártya témában

        Kedves Ildikó!

        Ennyi inforáció sajnos önmagában nem elég, hogy segíteni tudjak, mert tudom, mit kezdenek most a vastag méhnyálkahártyával. A felírt gyógyszert sajnos nem ismerem, és nem találtam róla megfelelő információt, de valószínű, hogy nem a miómára, hanem a méhnyálkahártya miatt kapta. Ha végigszedi a felírt adagot, majd abbahagyja, elvileg vérzés jelentkezik, amitől azt várják, hogy vékonyabb lesz a méhnyálkahártya. Ha nem, akkor szükséges lesz az egészségügyi küret, ezt sajnos nem lehet elkerülni, mert szövettani vizsgálattal kell ellenőrizni, hogy mi lehet a háttérben.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 19:43:30; Megválaszolva: 2010. január 31., 19:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: