• Dalacin, Gynoflor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Úr!

        Folyásra Dalacin hüvelykrémet kaptam. Érdeklődnék, hogy ha az utolsó adagot hétfőn használom el, akkor kedden megengedett-e a szexuális élet? Meddig kell ezzel várni? Óvszerrel védekezünk.

        A másik kérdésem ugyanez lenne, a Gynoflor hüvelytablettával kapcsolatban. Alkalmazása alatt lehet-e szexuális életet élni? A Dalacin elfogyása után kezdeném el alkalmazni.

        A választ előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Igen, és igen. A gyógyszeres kezelést követően az együttlét megengedett, még a Gynoflor alatt is, ha a panaszok megszűntek.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 00:09:14; Megválaszolva: 2010. január 31., 00:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: