• Esti rossz közérzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! /Doktor Úr!

        Kérdésem nőgyógyászati jellegű. Novemberben hagytam abba gyógyszer szedését, amit követően rendszerűen megérkezett a vérzésem.Ennek 5.napjára nem volt már tabletta, (nem tudtam kiváltani).Így a szünettartás mellett döntöttem.(Kényszerből). A vérzésem nem érkezik már egy hónapja, semmi. 5 terhességi tesztet végeztem, s mind negatív eredményt mutatott. ennek ellenére, úgy érzem, minta gyarapodna a súlyom, puffadt az alhasam, kissé kemény is, enyhe fájdalmat érzek, este hányingerem van, amint lehajtom a fejemet. Pár hónapja, petefészekgyulladást diagnosztizáltak nálam. Úgy tűnt elmúlt az antibiotikumtól. Összességében nem érzem jól magamat "ott, lent". Aggaszt ez a probléma. Lehetséges, hogy 1 hónapos, vagy több idejű terhességet ne mutasson ki 5 patikai teszt?

         

        Köszönöm mihamarabbi válaszát, tanácsát!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Elvileg a terhességi tesztet (érzékenységtől függően) 14 nappal az együttlét után már kimutatják a terhességet, nagyon ritkán van csak olyan, hogy nem. Tehát terhesség miatt nem kell aggódnia. Viszont a határozott panaszok miatt mindenképpen javasolnék egy nőgyógyászati vizsgálatot, hogy lássák, van-e probléma, eltérés, amit esetleg kezelni kell. Akár petefészek cisztája is kialakulhatott.

         


        Kérdés: 2010-01-30 13:55:58; Megválaszolva: 2010. január 30., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció