Vágás-szerű seb intim testrészen.

Tisztelt Szakértő! Zuhanyzáskor kb. 2 centiméter hosszú, vékony, vágásszerű sebet fedeztem fel (csípte a tusfürdő) a nemi szervem egyik oldalán, a két (kis és nagy) szeméremajak találkozásánál. A seb körül nem látok más elváltozást (pirosodást sem) , és nem is váladékozik. Épp olyan, mintha elvágtam volna vagy kettérepedt volna a bőr. Ami esetleg fontos további részlet lehet: - Stabil párkapcsolatban, házasságban élek. Harmadik személlyel való nemi érintkezést a férjem tekintetében is kizártnak tartok. - Fél éve született gyermekem, császármetszéssel. - A seb felfedezése előtt 1 nappal jött meg a menstruációm. - Néhány hete "isiász szindrómával" küszködök, ami megakadályozza, hogy a közeljövőben orvost keressek fel. - Szintén a betegségem (isiász) folytán a közelmúltban nem került sor sem nemi érintkezésre, sem nyilvános WC használatára, vagy bármi másra (pl. szeméremszőrzet borotválása) , amire vissza tudnék vezetni akár egy esetleges fertőzést, akár egy fizikai sérülést. A gyermekem kizárólag szoptatom, így rettenetesen aggódom, hogy a seb lehet-e valamilyen (anyatejjel továbbadható) fertőzés tünete. Vagy utalhat a seb bármilyen más "komoly" problémára, ami miatt jelenleg fekvőbetegként is SOS forduljak orvoshoz? Szoptassam nyugodtan tovább a kisbabám? Nagyon köszönöm: sz

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nőgyógyászati probléma témában

Kedves Hölgyem!

Vegyen Betadine-t és Neogranormont a gyógyszertárban, és valószínű, néhány nap alatt meggyógyul a kis seb. Nem tudom, mi okozhatta, ha nem múlik el, akkor egy ellenőrzésre nőgyógyászhoz azért menjen el.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 07., 11:34; Megválaszolva: 2009. július 07., 11:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45