Hüvelygyulladás, fehér folyás, puffadás

Joestét Kedves Doktornö! Volna egy kérdésem, voltam nögyogyásznál multhéten pénteken és avval a panasszal mentem hogy fáj a hasam alja, meg olyan érzésem van hogy mintha hugyholyagommal van baj.Erre az orvos csak megnyomkodott meg benézett és azt mondta MEGINT mint multkor Februárba akkor nem evvel a panasszal mentem, hogy hüvely gyuladásom van.Erre megint Dalacin hüvelykrémet kaptam ami 7este kell használni.Fehér folyásom nyulos az van és a hasam aljátol megvan püffedve a hasam felfele...és nem használt semmit. Azon a héten hétvégén ittam kamilla teát, hétfön megmár ment a hasam is nemtudom hogy most melyiktöl, csütörtökön mult el, Doktornö szerint mi lehet a bajom? Meg mien gyogyszert szedjek már..mert most meg föztem csalán teát azt mondták probáljam ki...jövöhét hétvégén kell megjönni e, Doktornö szerint ez tuti nem lehet terheség? Mert ha véletlen igen akkor szabad e teákat inni? Olyan érzésem van mikor fáj a hasam alja hogy a hugyholyagom kiakar duranni...a fehér folyás az nem sürün van csak olykor.csak ez nem tetszik hogy a hasam mien, alurol püffedt.Doktornö maga szerint milehet ez? Kösszönöm a vállaszát elöre is.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

Ha terhesség felmerül, akkor egyszerűen csináljon egy tesztet, és akkor kiderül, hogy az-e vagy sem.

A másik, hogy hüvelygyulladás okozhat felfázásos jellegű panaszokat is. Ha a Dalacin krém nem segít, akkor háziorvosnál, szükség esetén urológusnál is meg kell vizsgáltatni a vizeletet (mindig középsugárból, és a vulva tiszta vizes alapos lemosása után adott mintából) , hogy van-e húgyúti fertőzés. Medveszőlő levél tea, csalántea, vörös áfonya jó lehet a felfázás kezelésében.

Emellett a folysából lehet mintát venni, és azt megvizsgálni, hogy gomba, baci, vagy más kórokozó van-e benne, és annak megfelelően kell kezelni. Ami sokaknak segít, az a gyógyszertári kevert hüvelykúp, ami mindkettőre jó (CNS kúp-receptre lehet kapni) , és ezt követően Gynoflor, vagy Floragyn hüvelykúp, ami segít helyreállítani a normál flórát is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 11:28; Megválaszolva: 2009. június 27., 11:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés