• Gombától késhet a menstruációm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő Úr/Nő!

        A problémám a következő: 2 napja késik a menstruációm és már nagyon stresszelek. A ciklusom 28 napos és a 12 napon voltunk együtt a férjemmel. Védekeztünk óvszerrel, de nem az elejétől kezdve, csak az ejakuláció előtt húzta fel. Tudom, hogy az előváladéktól kis százalékban ugyan, de lehet terhes a nő, viszont mi már 10 éve együtt vagyunk és mindig is így védekeztünk. Egyszer estem teherbe, de akkor akartuk a babát és nem védekeztünk. Most 20 hónapos a kislányom, de nem szeretnék mostanában szűlni másik babát. A ciklusom utolsó hetében kezdődött egy nagyon kellemetlen gomba (vizketés, csípés) kezeltem Pevaryl 1% krémmel. Sokat használt, de még érzem, hogy nincs rendben és sűrű sárgás folyásom is van. A terhesség tüneteit nem érzem amit a kislányommal annó éreztem és a teszt is negatív. Ön szerint mi lehet a probléma? Elnézést a hosszú levélért. Válaszát köszönöm előre!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Menses késést sokminden okozhat, akár a gyulladás is befolyásolhatja. Szerintem menjen el a folyással egy nőgyógyszhoz, mert lehet, hogy egy vegyes (gomba és bacik által okozott) fertőzés, és arra csak orvos tud receptet adni. Mivel negatív a teszt, nem valószínű a terhesség.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 15:48:47; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: