Miért nem tudok megnyugodni?!

Tisztelt Farkas Ágnes Doktornő! Kérem próbáljon meg nekem segíteni, mert nem tudok megnyugodni.Január 17.-én együtt voltam a párommal, óvszerrel védekeztünk, szerinte nem történt hiba.Ezután mind a ketten munkanélküliek lettünk, és ez miatt megijedtem, hogy milesz ha mégis terhes vagyok.Sajnos annyira ráparáztam erre a dologra, hogy mindig erre gondolok azóta is. Az eset után olyan ideges voltam, hogy alig ettem, és két hét alatt lefogytam kb.8kg-ot. Az együttlét után 2héttel megjött a mensim, 2 napig tartott és csak barnás folyás volt.Elmentem nőgyógyászhoz, de meg sem nézett hazaküldött.Persze én még idegesebb lettem. A következő mensim csak 1 napig tartott, ez nyálkás volt, de vér.Elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki elküldött hüvelyi ultrahangra.Eredmény:Norm.uterus.Nyh.7mm. J.o.ov.31x22mm, b.o.ov.32x24mm Mko ov-ban érésben lévő tüsző Douglasban kevés folyadék Ez a vizsgálat március 16.-án volt, és a ciklusom 12.napján. A vizsgálatot végző högytől megkérdeztem lát-e terhességet, és azt mondta NEM! A doktor úr szerint nincs peteérésem ezért ilyen kevés a mensim, ezért felírta az orgametril nevű gyógyszert és regulon fogamzásgátlót amit én kértem. Az orgametril gyógyszert 11 napig szedtem, majd ezután 5 nappal megjött a mensim, de ismét csak másfél napig tartott, kevés volt, de piros és már nem volt nyálkás.Ismét elmentem a doktorúrhoz, de nem vizsgált meg, azt mondta nincs semmi baj.(majd akkor lesz baj ha a fogigátló után nem jön meg)Terhességi tüneteim:hasfájás, derékfájás, fejfájás, hányinger, szédülés, mellérzékenység.De lehet, hogy már ezeket pszichésen produkálom?! Már nagyon sok tesztet megcsináltam(mind negatív)mégsem hiszem el, hogy nem vagyok terhes. Megőrültem? Az lehetséges, hogy az ultrahangon ne vegyék észre a babát? Szeretnék majd babát, de most sajnos amúgy is nagy bajban vagyunk.Hogyan tudnám magamnak megmagyarázni, hogy nyugi nincs baba.Doktornő, kérem írjon nekem valamit.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

Kedves Hölgyem!

A március 16-án készült UH-on már 10 hét 2 napos terhesnek kellett volna lennie. A 12. héten már genetikai szűrést csinálnak, a baba tarkóredőjét mérik le, mm-re pontosan! Ha terhes lett volna, a 10 hetesen már látszódott volna biztosan. Szerintem ne csodálkozzon a mensesen ennyi izgulás, stressz, és fogyás(2 hét-8 kg az nagyon sok! ) után. Ezért ilyen kevés a vérzés (és tényleg lehet, hogy peteérés sincs), hiszen "vészhelyzet" van a testében.
És még nem is beszéltünk arról, hogy óvszerrel védekeztek! Tényleg semmi oka a terhességtől félni, és nem látok semmi olyat, ami indokolná ezt a sok kontrollt.
Nyugodjon meg, és lazítson, mert addig nem lesz normális mensese sem!

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. április 25., 16:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?