• Menstruációs zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        40 éves vagyok 2, 5 éve sokizületi gyulladásom van. Az állandó gyógyszereim között van a Medrol, jelenleg csökkenő adagban, másnaponta 4 mg. Utoljára rendesen 01.05-én jött meg a menstruációm. Márciusban csináltam 3 tesztet is - mindhárom negatív -, majd felkerestem a nőgyógyászomat. Proverát írt fel, melynek hatására 03.22-én meg is jött. "Kevés" volt és csak 3 napig tartott. Most feszülnek a melleim. Már nem tudom mire gondoljak. Lehet hogy mégis terhes vagyok? Vagy a Medrol hatása?

        A Medrolt még 6 napig kell szednem. Mikorra várhatom hogy rendbejön a mentruációm?
        Köszönettel.

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs zavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Márciusban 3 negatív teszttel és egy negatív orvosi vizsgálattal a terhességtől nem kell tartania. Valószínű egyéb gyógyszerei befolyásolják a ciklust.

        Nyugodtan várjon még egy-két hónapot, és ha a menses továbbra sem rendeződik, akkor menjen ismételten nőgyógyászhoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-04 10:16:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: