• 4 napja késik. Lehet gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/Nő!

        Legutoljára 5 napja voltunk együtt a párommal, és nem védekeztünk, a megszakításos módszert alkalmaztuk, idő elött kivette a péniszét.
        Szombaton kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de még ma sem jött, 4 nap elteltével.
        Gondolhatok ilyen esetben arra, hogy teherbe estem?Mik befolyásolják még a menstruáció késését?
        Kérem, segítsen!
        Elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy nappal a menses előtt nagyon kicsi a teherbeesés valószínűsége, de nem kizárt. Sokszor okozza a menses késését átmeneti hormonzavar, ciszta, stressz, egyéb betegség, szerintem ne izguljon. Ha nem jön meg egy hét múlva sem, akkor csináljon egy tesztet, és mindenképpen keressen fel egy nőgyógyászt, hogy a megfelelő fogamzásgátlási módszert kiválasszák.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-12 00:55:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés