Megfelelő e a 21.napi progeszteron érték?

Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja barnázok a menstruáció előtt 1-másfél héttel egészen a menstruáció első napjáig. Emiatt elmentem egy 21.napi hormon vérvételre,hogy megnézessem a progeszteron értéket,aminek megjött az eredménye: FSH: 7,0 IU/L LH: 14,2 IU/L Ösztradiol: 398,0pmol/L Progeszteron: 35,51 nmol/L Csatolva küldöm az eredményeket. Lehet emiatt a barnázás? Babát szeretnénk a férjemmel,ez az érték elegendő a teherbeeséshez,majd ahhoz,hogy megmaradjon a magzat? Köszönöm szépen a válaszát, Váradi-Lénárt Enikő

Dr. Tekse István válasza baba tervezés témában

Kedves Enikő!

Tökéletes az érték.

TSH kontroll is javasolt.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2022. augusztus 09., 10:48 ;Megválaszolva: 2022. augusztus 19., 12:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...