Bizsergés és vizelési inger

Kedves Doktor! 2021 auguszutában szültem, és a múlt hónaptól kezdődően napokon keresztül, konstans olyan érzésem van a csiklónál, mintha orgazmus előtti állapot lenne, és mellette vizelési ingerem is van. Néha alhasi tájékon szúrást érzek, a vizelés nem csíp. Április elején felfázásra kaptam fosfomycint, de csak ideiglenesen múlt el az érzés, pár nap után visszajött. Időpontot a nőgyógyászhoz már kértem, de előreláthatólag még hónapok kérdése, mire valamilyen választ is kaphatok az állami egészségügytől. Ezután a kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt a fajta érzést, és valahogy tudnám-e addig is enyhíteni, mivel nagyon kellemetlen?

Dr. Farkas Ágnes válasza vizelet panasz témában

Kedves Hölgyem!

A háziorvosnál jelentkezzen vizelési panaszok (a folyamatos inger is az) és alhasi fájdalom miatt. Vizelet vizsgálat javasolt, amiben ha nincs eltérés, akkor nőgyógyászati vizsgálat. Viszont panaszok esetén ez nem kellene, hogy több hónapig várjon. Ha a vizelet negatív, akkor lehet, hogy irritáció alakult ki egy hüvelyfertőzés miatt (bár a panasz jellege igen szokatlan), aminek a kezelése nem várhat hónapokat. Próbálja meg a Micovag kúpot, hátha segít.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2022. május 10., 21:45; Megválaszolva: 2022. május 18., 01:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Vizelet gondok
Jó estét Szertném megkérdezni, hogy a vizelet cseppegés tüsszenés közben milyen gondot okozhat_, voltam orvosnál és azt mondta hogy a méhem le van...
Hormonok kiértékelése
Meddig tekinthető normálisnak a...
Vérzészavar
Másodlagos szakvélemény