Mikrobiológiai lelet

Kedves Illetékes! Múlt héten voltam orvosnál, aki 5 hetes terhességet állapított meg nálam. A hüvely kenet eredménye pozitív lett sarjadzó gombára és zsúfolva van fehérvérsejtekkel. Tüneteim csupán a megváltozott hüvely váladék volt. Kell aggódnom? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza terhesség, hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Ne aggódjon, a gombás fertőzés nem veszélyes, bár nem jó, ha folyamatos gyulladás áll fent terhesség alatt. Szájon at szedhető gyógyszert ilyenkor nem szedhet, de helyileg vannak készítmények, melyeket alkalmazhat, nyugodtan menjen vissza a lelettel az orvosához, hogy kezelhessék.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. április 06., 19:08; Megválaszolva: 2021. április 22., 14:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Terhesség
Sorozatos vetélés
Tisztelt Doktor Úr! 44 éves, három gyermekes elvált anyuka vagyok. Új párommal kisbabát szeretnénk, de lassan egy éve hiába próbálkozunk....