Petefészek gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Már 2016 óta járok folyamatosan orvoshoz méhkürt és petefészek gyulladással. A citologiai lapomon kevert baktérium flóra van feltüntetve és jóindulatú sejtelváltozást. Az eddigi kezelések nem segítettek a legutolsó gyógyszer Aflamin 100mg tabletta volt,melytől heves szívveresem volt. Kaptam Tarivid 200mg-os tablettát, Macmiror complex hüvelykrémet ami átmenetileg lecsökkentette a baktériumok számát, mert a citologia a kezelés után megfelelő volt, viszont eltelik fél év és kezdődik minden elölről. Régebben kaptam Nolicin 400mg,-os tablettát amitől sokáig nem volt panaszom, de úgy éreztem még egy pár szem gyógyszer hiányzott volna a teljes gyógyuláshoz. A kérdésem az lenne, hogy a Nolicin alkalmazható e ilyen panaszokra? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a alhasi fájdalmak témában

Kedves Kérdező! Teljes zavar adódik leírásából, mert részben kismedencei, (petefészek gyulladás), részben hüvelyi panaszokról és kezelésről ír. De a konkrét tünetekről, panaszokról nincsen sehol szó, így nehéz hozzá szólni az eddigi kezelések helyességéről.A "minden kezdődik elölről" mondat nem fejezi ki, hogy mi kezdődik.A Nolicin nem folyamatosan hosszú távon szedendő gyógyszer.

Kérdés: 2020. június 10., 09:27; Megválaszolva: 2020. június 12., 15:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?