Petefészek gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Már 2016 óta járok folyamatosan orvoshoz méhkürt és petefészek gyulladással. A citologiai lapomon kevert baktérium flóra van feltüntetve és jóindulatú sejtelváltozást. Az eddigi kezelések nem segítettek a legutolsó gyógyszer Aflamin 100mg tabletta volt, melytől heves szívveresem volt. Kaptam Tarivid 200mg-os tablettát, Macmiror complex hüvelykrémet, ami átmenetileg lecsökkentette a baktériumok számát, mert a citologia a kezelés után megfelelő volt, viszont eltelik fél év és kezdődik minden elölről. Régebben kaptam Nolicin 400mg, -os tablettát, amitől sokáig nem volt panaszom, de úgy éreztem még egy pár szem gyógyszer hiányzott volna a teljes gyógyuláshoz. A kérdésem az lenne, hogy a Nolicin alkalmazható e ilyen panaszokra? Válaszát előre is köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi fájdalmak témában

Kedves Kérdező! Teljes zavar adódik leírásából, mert részben kismedencei, (petefészek gyulladás), részben hüvelyi panaszokról és kezelésről ír., De a konkrét tünetekről, panaszokról nincsen sehol szó, így nehéz hozzá szólni az eddigi kezelések helyességéről. A "minden kezdődik elölről" mondat nem fejezi ki, hogy mi kezdődik. A Nolicin nem folyamatosan hosszú távon szedendő gyógyszer.

Megválaszolva: 2020. június 12.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Alhasi fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Pár hónapja sportolás közben enyhe fájdalmat kezdtem érezni az alhasam bal oldalán. Először arra gondoltam csak izomsérülés lehet,...
Visszatérő állandó hüvelyfájdalom és...
Tisztelt Doktor Úr! Agusztus óta vannak változó panaszaim. Először a hüvelyem felső vége fájt, a méhszájnál, annyira sugárzott a fájdalom, hogy aludni sem...
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...
"Posterior fourchette" szakadás a...
Tisztelt Szakértő! Közel 2 éve genitális herpeszt diagnosztizáltak nálam. A herpesz időnként megjelenik, minimális viszketés és kellemetlenség jellemző ekkor...
Mehszajseb fagyasztás utánin panaszok
Tisztelt doktor Úr! Október 2 an mehszajseb fagyasztasom volt október 20 an kellett volna megjojjon a menstruációm, de nem jött meg párom nincs terhes nem...
P3 cytológia gyulladás miatt?
1 éve visszatérő hüvelyproblémám van. Folyás, égő érzés viszketés nélkül. Egy éve P2 gyulladással jelzett leletem volt. Most P3 lett. Egy éve kaptam...