• Nem jött meg a menzeszem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz hogy novemberben abbahagytam a fogamzásgátló tablettát/milligest kb 10-12 évig szedtem/utána minden hónapban megjött 20.a körül mondhatni pontosan csak áprilisban nem. Gondoltam várok a következő hónapig mert sokan mondták h ilyen előfordul a gyógyszer abbahagyása után..igaz még nem tart ott az idő pontosan de vasárnap/majus 10/barna folyásom volt, hétfőn vérzés volt, ma, kedden pedig szintén barna folyás.. A hasam nem fáj viszont elég nagy.. Nem szokott ilyen nagy hasam lenni.. Sportos testalkatú vagyok és most elég pufinak érzem magam.. Lehet cisztám van vagy lehetek terhes? Így hogy van barna folyásom lehet menni nőgyógyászhoz?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzéskimaradás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen és tisztázásképpen menjen nőgyógyászhoz, egy ultrahangos vizsgálat azonnal választ ad mindenre. (Nem lenne jó ennyi év tán, ha végre terhes lenne??? "Sajnos" valószínűleg nem az.)


        Kérdés: 2020. május 12., 19:22; Megválaszolva: 2020. május 13., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: