• Túrós folyás,fityma repedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm . Van minden hónapban egy visszatérő problémám menstruáció előtti héten szokott körülbelül eljönni fehér túrós folyás ami miatt viszketés is kialakul és folyamatosan öblitgetnem kell lent... hogy ne legyen kellemetlen.. . Nincs kellemetlen szag és 2-3 nap alatt magától elmúlik. Van hogy nagyobb mennyiségben alakul ki van hogy csak nagyon enyhe. HPV pozitivitas miatt loop-conisatiot és fr.abrasiot végeztek rajtam decemberben. HPV 33 egyéb HR poz. Párkapcsolatban élek és nincs párhuzamosan több partnerem. Ez a 2. Hónap hogy a páromnak (26 éves) a a fitymáján repedések jelentek meg testápolóval szokta kenegetni, 4-5 nap alatt el is múlt. Úgy tűnt hogy most is igy lesz de egy kis száradást is tapaszt most már.. miattam alakulhatott ez ki nála? Mivel tudjuk kezelni? Mert eddig nem fordult nála elő ilyen. Vettem canesten hüvely fertőzés tesztet, canesten uno 500mg lágy hüvely kapszulát, canestenbalance hüvelygélt, lactofeel hüvelygélt ha legközelebb előjönne nálam. Kicsit már kétségbeesett vagyok. Szégyenlem ezért nem mertem felhozni személyesen a nőgyógyásznál.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a ismétlőső gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Csacska szégyenérzete a nőgyógyásztól olyan, mintha a gyóntatószékben nem merne a papnak beszámolni vétkeiről. Biztosan gombás fertőzése ismétlődik, melyet partnere is hordoz már.. Tennivaló: Írasson fel 2+1 kapszula szájon át szedendő 150 milligrammos gombaellenes gyógyszere, (Diflucan, Mycosid -Gyno, stb-) szedjenek be 1.1 kapszulát, maga egy hét múlva a félretett másodikat is.A Canesten-uno-t néhány nappal a tünetek szokásos kellemetlen tünetek megjelenése előtt helyezze fel, érdemes lenne megismételni 3-4 nap után, még a vérzés előtt. Ha együttlét van, panaszmentességig még érdemes egy-két alkalommal a Canesten krémből egy mogyorónyit benyomni a hüvelybe. Ez a partner legteljesebb bekenődése a gyógyszerrel. De a lezajlott vérzése után mát csak a felsorolt hüvelyi protexineket használja, néhány napig naponta, majd panaszmentesség esetén heti kétszer hosszú időre. Ezzel kialakul a hüvely természetes élettani maximális védekező képessége. Olvassa el a használati útmutatót.


        Kérdés: 2020. március 26., 11:42; Megválaszolva: 2020. március 28., 16:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció