• hormon lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 21.napi hormon vizsgálatot csináltattam ami alapján az eredményeim a következők: FSH: 5,6 LH:7,1 Ösztradiol: 589 Progeszteron: 47,32 Szeretnék a lelet értelmezésében segítséget kérni. Megfelelőek-e az értékek? 28 napos ciklusom van, viszont a menstruációm nagyon gyenge. Legfőképpen csak barnás... Köszönöm szépen! Szép napot!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a gyenge vérzés témában

        Kedves Kérdező! Érthetetlen, hogy az időnek megfelelően tökéletes hormontükör eredményeihez miért van gyenge vérzése. A pontos válaszhoz hüvelyi ultrahangos vizsgálati eredmény kéne, hogy milyen vastag a ciklus adott napján a méh nyálkahártya, amely menstruációs vérzéssel lelökődik. A vizsgálatot menzesz előtti napokra kéne betervezni. Beszéljen orvosával.


        Kérdés: 2019. november 18., 06:35; Megválaszolva: 2019. november 18., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: