• Folyás és egyéb kellemetlenségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Kellemetlen és kapcsolatunkat is befolyásoló dolgog miatt szeretnék írni. Párom (hölgy) folyással és egyébb kellemetlen panaszokkal felkereste nőgyógyászát, aki egyértelműen tudtára adta, hogy a együttléteink során adhattam számára át valamilyen "kellemetlenséget". Párom (biztosan nem volt mással) bizalma megrendült irányomba, de egyszerűen én értetlenül állok a dolgok előtt, kapcsolatunk előtt természetesen voltam más lányokkal, de mindig védekeztem. Kérdésem az lenne, hogy amit átadtdam azt esetleg nem aktuson kívülről is szerezhettem (tudom itt szükséges lenne a pontos diagnózis, de az a mintavételtől számított 10 nap múlva lesz élérhető)? Sokat túrázom (nomádabb körülmények között is) és uszodába, szaunába is járok... Nekem szemmel látható vagy egyéb mód érzékelhető problémám nincs, de nagyon-nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. A gyógyszer amit felírtak számunkra az a KLION. Természetesen felveszem a kúrát, de hogyan vizsgáltathatom meg magam, hogy biztosan ne fordulhasson ez újra elő? Legfőbb kérdésem mégegyszer, hogy máshol is összeszedhettem ezt a fránya dolgot? Köszönettel, I.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Féfitársam!Nincs ontóbb tanyahely bármely kórokozónak,mit a női hüvely. Védettség, egyenletes hőmérséklet, glikogén dús hüvelyhám. Kolostorban élve s9ncs garancia a mikroszkópos méretű gomba vagy bakteriális betelepedéstől.kérem, ne vádaskodjanak, a kórokozó számtalan helyről jöhet félrelépés nélkül egész életükben. Mindig megvan a férfi partneren is, de szaporodni és panaszt okoznia hüvelyben tud inkább. Védi a hüvely nagyszerű biológiai önvédelmi rendszer: milliárd tejsav baktérium a házi baktérium hadsereg, akik a hüvelyhám legfelső leváló rétege glikogénjéből sajt anyagcseréjéhez tejsavat termel.Ez az állandó savasság, (Ph 4, 4,5) egyetlen kórokozónak sem elviselhető.De ez a nagyszerű védő csapat minden gyógyszertől, antibiotikum kúrától elpusztul,s hüvely védtelen marad és bármitől ujra fertőződik. Tennivaló: A Klion akkor jó, ha a név mellett a D 100 is szerepel, mert akkor antibakteriális hatása mellé gombaellenes is. A hüvelykúp mellé a tabletta is használandó szájon át, mindkettőjüknek. De ezektől teljesen kipusztult a védő tejsav baktérium flóra és bármely kórokozó azonnal megtelepedhet a védtelen hüvelyben Azonnal visszatelepítendők bármely recept nélkül kapható hüvelyi protexinnel, a patikus eligazítja magukat. Indulóban Klion után azonnal 5 napig naponta, majd ötször másnaponta, majd panaszmentesen heti egyet hosszú távon, gyermekvállalásig! Protexin segítségével a hüvely sohasem lesz fertőződhető. Tessék kibékülni!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. szeptember 05., 20:33; Megválaszolva: 2019. szeptember 06., 17:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: