• Mellbimó alján piros 1,5 cm piros folt

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr 36 éves nő vagyok ciklusom első napján most jött meg. Problémám a kövektező kb 1,5 hete a jobb mellbimbó udvar alján találtam egy 1-1,5cm-es piros foltot. Nem foglalkoztam vele (hiszen 2,5 hónapja teljes nőyógyászati kivizsgáláson voltam... Új típusú hpv tipizálásos rákszűrés, kismendencei uh tejles mell és hónalj ultrahang és minden tökéletes volt.) De aztán felmentem a google-ra és ott olvastam a gyorsan és agresszívan terjedő gyulladásos mellrákról ami igen ritka de piros folttal kezdődik. Mellemen nincs dudor nincs pörc, seb nincs benne dudor befordulás nem levedzik nincsen barázda se, és én mégis félek. Életemben elöször pénteken két hétre a tengerentúlra megyek és megöl az ideg mert a nőgyógyászok nem foglalkoznak velem mert hogy ez biztos nem mellrák bőrgyógyászatra nem jutok el (csakis magánpraxisokat keresek de ott sincs hely) Állandó nőgyógyászom nincs mert akinél szültem már nyugdíjas. Kérem segítsenek van reális esélye hogy gyulladásos mellrákom van? Én csak attól félek, mert azt ugy olvastam hogy nem mutatja ki az uh. Tisztelettel kérnék elnézésést ha a kérdésem kikezdte a türelmüket. Várom tiszteletteljes válaszukat. köszönöm szépen Katalin Csatoltam egy képet az elő 7 nappal ezelőtti az alatta lévő mai. Köszönöm

        Dr. Szalóczy Péter válasza a bőrpír a mellen témában

        Kedves Katalin! Nagyon szeretném, ha szorongásmentes utazása lenne és elfelejtené a felesleges aggódását. Kenje be a bőrpírt bármely gyulladást csökkentő krémmel, és ne nyomkodja, ne tapogassa. Ha nem múlna el az út végére teljesen, akkor még mindig foglalkozhatunk vele. De nem rosszindulatú!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 13., 13:43; Megválaszolva: 2019. augusztus 19., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: