• Esélyes terhesség,vagy sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném kérdezni,hogy nincs menstruációm,viszont hiába megyek nőgyógyászhoz,nem igazán foglalkoznak a problémámmal,évek óta szenvedek ezzel. Norcolutot ír néha,es ezzel ki vagyok segítve... Olyankor tény,hogy megjön,2-3 hónapig jó is,úgymondd beáll,de aztán előröl kezdődik.. Párommal szeretnénk kisbabát,illetve még csak beszélgetünk róla,még nem próbálkoztunk. Viszont az lenne a kérdésem,hogy ilyen rendszertelen,kiszámíthatatlan menses mellett mennyi esély van arra,hogy teherbe essek,vagy egyáltalán lehetséges-e? Ha például Norcolut kurán vagyok és úgy jön meg úgy van peteérés? Olyankor esélyes a terhesség? Válaszát köszönöm! :)

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hormomdiszfunkció témában

        Kedves Kérdező! Kérem menjen el egy igazi nőgyógyászhoz. A fiatalkori hornmon rendellenességet nem szabad nem komolyan venni.A Norcolut nem hormonszegény állapot gyógyszere. Hogy melyen a hormonális háttér a többféle nőgyógyászati hormon szintjében, az ma már vérvétellel pontosan meg lehet határozni gammányi mennyiségekben teljes hormontükör vizsgálattal. Természetesen mások az értékek a ciklus elején történt vérvételnél, mit a vérzés közelinél. De tökéletesen helyreállítható gyógyszeresen ami a majdani babaváró tervekhez is szükséges. Keressen fel komoly intézményt.


        Kérdés: 2019. július 09., 19:57; Megválaszolva: 2019. július 11., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: