• vizeletben baktérium

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 11 hetes terhes vagyok. A vérvétel és vizelet eredményemet most kaptam kézhez. Érdeklődnék, hogy aggodalomra adhatnak okot a következő értékek: vizelet ph: 9, 0 (6, 0-8, 0) vizelet fajsúly: 1013 (1014-1025) baktérium:sok (------ nincs határérték) amorf kristály: +++ kis részecske szám: N/A a többi negatív és normális. Semmi más panaszom nincs. Előre is köszönöm a válaszát! üdvözlettel

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vizelet lelet témában

        Kedves Kérdező! Nincs nagy baj, terheseknél gyakori a vizelet kórokozóval való fertőződése. Ha nincs érdemi hüvelyi tünete, vagy hólyag irritációs enyhe tünete, kérjen orvosától terhességben is szedhető vizelet tisztító gyógyszert.Bő folyadék fogyasztás és erősebben fűszeres ételek kerülése javasolt. Ha gyakrabban volt korábban hüvelyi fertőzése, bármelyik hüvelyi protexin gél vagy kúp alkalmázésa szóba jöhet ármenetileg.t


        Kérdés: 2019. február 13., 12:57; Megválaszolva: 2019. február 13., 16:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: