• Petezsák leválás esetén mire kell vigyázni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr, A feleségemmel babát várunk. Van két gyerekünk már és két vetélés is volt. A 6. héten vérzés és hasi görcsök jelentkeztek. Budapesten vitték be a sürgősségire, ahol megállapították a petezsák leválást. Pihenést javasoltak és Utrogestánt, magnéziumot. A legfrissebb ultrahangos leletet csatoltam is. Jelenleg a 12. hétben járunk és a helyzet változatlan. Pihenésen kívül mire kell odafigyelni a feleségemnek? Szexuális életet lehet élni ezzel a problémával? A várandósság teljes ideje alatt pihenni kell? A pulzusa is magas szokott lenni, 92 van, hogy 100 is. EKG-t készítettek és azt mondták az rendben van. Valamiféle pulzuscsökkentő módszer javasolt? Irodai munkát végezhet? A várandósság későbbi szakaszában ez a probléma megoldódhat vagy a teljes várandósság alatt fenn fog maradni? Utrogestán és magnézium mellett van más amire vigyáznia kell? A kezelőorvosa nem volt túl bőbeszédű ezért kérdezem ezeket. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Tekse István válasza a bevérzés témában

        Kedves Kérdező! Nem láttam a leírást ( nincs csatolmány ), de ha már nincs panasz akkor a bevérzés szépen "meggyógyul" nem kell miatta aggódni tovább. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. január 23., 12:55; Megválaszolva: 2019. február 01., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: