Hajszálerek szakadása

Egy éve kb, hogy először a kézfejemben lettek véraláfutások, kisebb, nagyobb kiterjedésben. Az utóbbi időben már a csukló, és az alkar is véraláfutásokkal tarkított. Külső behatás nélkül, legtöbbször ébredés után észlelem, hogy megint elpattanhatott egy ér. Nem fáj, csak esztétikailag okoz gondot. Van-e teendőm, van-e veszélye? Köszönöm előre is válaszát: Bakk Jánosné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza bevérzés témában

Szedjen Rutascorbint, lehet, hogy az erek szakadékonyabbak, törékenyebbek. Ha nem javul Rutascorbin szedésére sem, akkor hematológiai szakrendelésen kivizsgálás indokolt, elképzelhető, hogy alvadási zavar áll a háttérben.

Kérdés: 2012. július 09., 20:31; Megválaszolva: 2012. július 09., 21:28
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Fogamzásgátló szedése MTHFR gén...
Van teendo?
Vashiányos vérszegénység
Myeloma - probléma
Leiden babatervezés
Kedves Doktornő! Babatervezés előtt állunk, és Leiden heterozigóta vagyok.Eddig ezzel semmilyen panaszom nem volt.Babát tervezünk és...