Terhesség

A párom ráélvezett a fenekemre, le/befolyhatott? Lehet belőle baj? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza teherbeesés esélye témában

Kedves Ké4dező! Nem, lehet baj! A spermium számára egy savas környezetű hüvely hossza óriási út 7 mikronnyi spermiumnak. Ezt nem tudja teljesíteni. Javasolnám, hogy a nyugodt együttléteik érdekében szedjen egy korszerű hormonális fogamzásgátlót.

Kérdés: 2016. november 13., 13:28; Megválaszolva: 2016. november 13., 16:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetséges-e?
Jó napot kívánok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi a valószínűsége, hogy a barátnőm eshetett-e teherbe. A megszakításos közösülés...
Submucosus myoma
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálaton a következő diagnózist kaptam: A fundusban 1 cm átmérőjű submucosus myomgöb. Két gyermekem van/7...
Baba-esély
Párommal 2 éve babát szeretnénk. Túl vagyok 3 hónapos clostilbegytes kúrán, és uh-n kiderült, hogy gond van a petefészkeimmel (elsorvadt) ...
Nem tudom mit tegyek!?
Tisztelt Doktorúr! Én 20 éves lány vagyok és 2008.oktobre.18.-án volt egy  spontán vetélésem, 5 hetes terhes voltam és utána nem sokkal lett...
Petefészek-gyulladás