Laboreredmény

Tisztelt Doktor Úr! Korábban írtam már Önnek, azzal kapcsolatban, hogy a párommal gyermeket tervezünk. 11 hónapja próbálkozunk, ezidáig sikertelenül. Elmentem egy egy nőgyógyászhoz, aki hüvelyi ultrahangot végzett nálam, azt mondta, hogy nem lát nálam érett petesejtet. A mensesemnek akkor kellett volna megjönnie. Elküldött egy 3. napi és egy 21. napi vérvételre. Az eredményem megvan, de sajnos szabadságon van a doktor úr, és most nem tudok hozzá elmenni, viszont nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezek az eredmények jelentenek-e valamit. 3. napi Vércukor HK: 4.5 mmol/l tartomány 3, 3-5, 5 TSH: 2, 220 mU/l tartomány 0, 270-4, 690 Inzulin: 83, 3 pmol/l tartomány 17, 8-173, 0 HOMA-IR: 2, 4 FSH: 6, 3 U/l tartomány 3, 5-12, 5 LH 6, 5 U/l tartomány 2, 4-12, 6 Prolaktin 396 mU/l tartomány 100-500 Ösztradiol: 127 pmol/l tartomány 45-854 Testosteron: 2, 1 nmol/l tartomány 0, 2-2, 9 LH/FSH: 1, 03 U/l 21. napi Prolaktin: 430 mU/l tartomány 100-500 Progeszteron: 8 nmol/l Mindkét vérvétel éhgyomri volt. Nem vagyok cukorbeteg, semmilyen betegségről nincs tudomásom. Ön szerint jók ezek az eredmények? Van valami teendőm? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Laboreredmény témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm bizalmát, az eredményei jók, referencia tartományon belül vannak.

Magam részéről- mert nem a számokat "gyógyitjuk" hanem sikert akarunk elérni a prolactin szintet kissé lejebb szoritanám, hogy az FSH és LH müködése / két agyalapi mirigy hormon, a peteérésért felelősek / még zavartalanabb legyen. Bár ez csak egyéni megérzés, kezelőorvosával kérem konzultálja meg.

Nem tudom, a férj megnyugtató kivizsgálása megtörtént-e?

Üdvözlettel: dr.Kiss

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2016. június 16., 18:09; Megválaszolva: 2016. június 16., 22:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Labor eredmények
Tisztelt Nőgyógyász.3 hónapja nem menstruálok, készültek hormon ok, pár eredményt leírnék, és azt szeretném kérdezni hogy ez klimax-e? Lutein...
Eredmény értékelése amennyiben...
Szeretnék érdeklődni hogy az alábbi laboreredmény mit takar és szeretnék őszinte választ kapni mert eddig mindig csak kerteltek és nem mondanak az...
PCO?
Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Laboreredményeim a következők: Glükóz: 4.9 Inzulin:
Hormonvizsgálat erdmények
Tisztelt Doktornő! Olyan kérdésem lenne, hogy ilyen eredményeim lettek és ajánlja, hogy szakorvoshoz menjek, vagy nőgyógyász is tud segiteni, mert...