Menstruáció

Kedves Dr Úr! Elég hosszú lenne a kérdésem de leírom röviden. Párommal babát szeretnénk. Már 2 és fél hónapja próbálkozunk tudom ez még nem hosszú idő. Eddig mindig 28 naposak voltak a ciklusaim de az utolsó kettő 32 napos volt. Mindig 4-5 napig tartott de most csak két napig szinte görcs nélkül mintha mára elvagtak volna. A melleim egy hónapja leakarnak szakadni megvan duzzadva. Nőgyógyásznal mikor voltam nem talált problémát és a melleim re azt mondta bekepzelem bár nem nézte meg. I típusú cukorbeteg vagyok jelenleg jól be van állítva azért is mondták lehet próbálkozni. Van pajzsmirigy problémám de jelenleg az is jó. Lisztérzékenység van de az is jó jelenleg. Sajnos most beteg voltam antibiotikumot szedtem. Mondták ezt az l karnitint a párom elkezdi szedni már 40 éves lehet ez a probléma csak. A kérdésem az lenne ez a menses normális ha eddig nem ilyen volt? Szedek Lordestint amit abbahagytam tegnap mert azt írják az antihisztamin meggatolja a teherbeesest. Ön szerint? Mit tudok megfigyelés tenni hogy nem tudom van e gond hogy minél hamarabb sikerüljön? Vagy várjak még? Átlagosan 2 max 3 naponta együtt vagyunk. A peteerest érzem és a homerozesem is azt mutatja van. Tudom sokat stresszelek ezen és nem kéne. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Kiss György válasza Menstruáció témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem nyugodjon meg, ne stresszeljen és tervezzék tovább a babát.Ez egy nagyon jó állapot. Régebben 1 év védekezés nélküli partnerkapcsolat esetén kezdtük el a kivizsgálást.

Annyit azért ne várjon és--amint irja, ha a peteérést érzi, akkor előtte nem árt 3 nap házasélet szünet, majd a lefogékonyabb napokban minden nap egy-egy együttlét sikeres lehet.

Ha minden jól be van állitva Önnél / cukor, pajzsmirigy / akkor ne aggódjon és a párja a lehető legjobb korban van ahhoz, hogy a babaprojekt sikerüljön.

Legalább 3 hónapig legyen türelemmel és legfőbb a pozitiv hozzáállás!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: csak a legszükségesebb gyógyszereket szedje!

Kérdés: 2016. január 28., 09:24 ;Megválaszolva: 2016. január 28., 19:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció alatt lehetséges magas...
Kedves Doktornő! Azzal a problémával fordulok önhöz, vagyis kérdéssel hogy esetleg menstruáció befolyásolja e a vérnyomást? Nyolc hónapja...
Köztes időben menstruáció
Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy egy hónap alatt kétszer is megjött a menstruációm. Miután elmúlt az előző...
Laborlelet- menzesz
Üdvözlöm! Mindig is nagyon kevés menzeszem volt. Ciklusaim kb. 30 naposak, rendszeresnek mondhatóak. Február 15-én megjött, majd egy hét múlva...
Menstruáció
Jó napot doktor Úr/Nő! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy.. Dec.13-án ovulációm volt és nagyon fájt a hasam, voltam orvosnál, azt...
Menstruáció
Tisztelt Dr Úr. Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy december 10en megvolt a menstruáciom viszont a meg szokott egy hétnél eleg keves ideig...