14 mm-es üres petezsák

Kedves Doktor Úr! Az utolsó menstruációm, december 9-én jött meg. Ez alapján, most körülbelül 6 hetes terhes vagyok. A tesztek pozitívak voltak, de a ma készült ultrahang felvételen csak egy 14 mm-es üres petezsák látszódott. A nőgyógyászom hétfőre küretet javasolt. Mi a véleménye? Lenne még értelme várni 1-2 hetet a küret előtt, vagy már nem érdemes várakozni, jobb elvégeztetni a műtétet minél előbb? Köszönettel: Szilvia

Dr. Kiss György válasza 14 mm-s üres petezsák témában

Tisztelt Hölgyem! Abban az esetben, ha a petezsákban magzati elem sem látható, akkor nagy valószinüséggel a méh kiüritése a célszerü eljárás. Mütét előtt azért még egy ultrahang vizsgálatot kérjen. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 23.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...