14 mm-es üres petezsák

Kedves Doktor Úr! Az utolsó menstruációm december 9-én jött meg. Ez alapján, most körülbelül 6 hetes terhes vagyok. A tesztek pozitívak voltak, de a ma készült ultrahang felvételen csak egy 14 mm-es üres petezsák látszódott. A nőgyógyászom hétfőre küretet javasolt. Mi a véleménye? Lenne még értelme várni 1-2 hetet a küret előtt, vagy már nem érdemes várakozni, jobb elvégeztetni a műtétet minél előbb? Köszönettel: Szilvia

Dr. Kiss György válasza 14 mm-s üres petezsák témában

Tisztelt Hölgyem!

Abban az esetben, ha a petezsákban magzati elem sem látható, akkor nagy valószinüséggel a méh kiüritése a célszerü eljárás.

Mütét előtt azért még egy ultrahang vizsgálatot kérjen.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 22., 21:28; Megválaszolva: 2016. január 23., 14:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus