Gond lehet a fogamzásgátlóval?

Kedves Doktor úr! 5 éve szedek Milligest fogamzásgátlót, tavaly tavasszal orvosi javaslatra 2 hónapig szüneteltettem hányingeres panaszok miatt. Kb. egy hete egyre erősödő színű és mennyiségű barnás foltok jelentkeztek, viszont ilyen eddig még nem fordult elő. A fogamzásgátló tabletta a tegnapi napon fogyott el. 5 év alatt nagyon jól beállt ciklusom, teljesen kiszámíthatóvá vált. Lett volna még 5 nap a megjöveteléig, viszont a mai napon megjött. Valószínű, hogy már nem megfelelő a gyógyszer? Vagy újra javasolt a "pihentetése"? Mit gondol mi lehet a gond? Eléggé kétségbe vagyok esve, mert az orvosom szabadságon van, máshoz meg nem szívesen fordulnék. Köszönöm a válaszát!

Dr. Kiss György válasza Gond lehet a fogamzásgátlóval? témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, most tartsa meg az 1 hét szünetet, majd amikor kell, kezdje el a gyógyszert szedni.

Ha ebben a hónapban is ilyen rendellenesség mutatkozik, akkor forduljon kezelőorvosához és egy hüvelyi ultrahang végzése is ajánlott / méhnyálkahártya

állapotának megitélése miatt /

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 22., 20:38; Megválaszolva: 2016. január 22., 20:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus
Endometriózis
Tisztelt Doktornő! 2017 novemberében volt egy méh eltávolításom petefészkekkel együtt. A szövettani eredményem endometriózist állapított meg...