Exacilt szedtem

Tiszteletem! Kérdésem lenne, hogy sajnos volt egy nagyobb vérzésem akkor felírták nekem Exacil tablettát hatsa megvolt 3nap után, s abba hagytam! Megmaradt! Utána 3x is megjőtt s akkor is nagyon véreztem ismételten 2napig szedtem! Tavaly volt a;második csszármetszésem!, Decemnerbe megjött 3napig volt, de nem olyan erösen elfogadható volt!, De kb egy hete megkellett volna jönni sehol semmi! Fáj a hasam s érzem, hogy mintha megakarna jönni csak nem tud! Lehetséges hogy mivel ennyire lefolytottam, hogy ezért nem tud megjönni! Terhesnek nem vagyok terhes azt azonnal észre szoktam venni... Radásul a párom nem bennem megy el időben kiszál! Sajnos a gumira alergis én meg a vénáim miatt nem tudom szedni a gyógyszert! Kérem segítsen!

Dr. Kiss György válasza Exacilt szedtem témában

Tisztelt Hölgyem! Hüvelyi ultrahang vizsgálat során meg lehetne állapitani a méhnyálkahártya és a petefészkek állapotát. Azért egy otthoni terhességi teszt sem ártana. Vérvétellel a hormonstatus ís tisztázható és rendezni lehetne ezek birtokában a vérzést. Amennyiben ez megvan, és a császármetszés óta eltelt már 1 év, akkor a méhenbelüli eszköz -spirál- lehetne legalkalmasabb módszer a hosszutávu védekezésre, nem baj, ha hormontartalmu is. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. január 21.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...