Exacilt szedtem

Tiszteletem! Kérdésem lenne hogy sajnos volt egy nagyobb vérzésem akkor felírták nekem Exacil tablettát hatsa megvolt 3nap után, s abba hagytam! Megmaradt! Utána 3x is megjőtt s akkor is nagyon véreztem ismételten 2napig szedtem! Tavaly volt a;második csszármetszésem! Decemnerbe megjött 3napig volt de nem olyan erösen elfogadható volt! De kb egy hete megkellett volna jönni sehol semmi! Fáj a hasam s érzem hogy mintha megakarna jönni csak nem tud! Lehetséges hogy mivel ennyire lefolytottam hogy ezért nem tud megjönni! Terhesnek nem vagyok terhes azt azonnal észre szoktam venni....... Radásul a párom nem bennem megy el időben kiszál! Sajnos a gumira alergis én meg a vénáim miatt nem tudom szedni a gyógyszert! Kérem segítsen!

Dr. Kiss György válasza Exacilt szedtem témában

Tisztelt Hölgyem!

Hüvelyi ultrahang vizsgálat során meg lehetne állapitani a méhnyálkahártya és a petefészkek állapotát. Azért egy otthoni terhességi teszt sem ártana.

Vérvétellel a hormonstatus ís tisztázható és rendezni lehetne ezek birtokában a vérzést.

Amennyiben ez megvan, és a császármetszés óta eltelt már 1 év, akkor a méhenbelüli eszköz -spirál- lehetne legalkalmasabb módszer a hosszutávu védekezésre, nem baj, ha hormontartalmu is.

Üdvözlettel: dr.Kiss

SP: ismétlem, előtte a rendetlen vérzést megnyugtatóan rendezni kell, az Exacyl csak tüneti kezelés, a fenti vizsgálatok elvégzése után már többet lehet tudni

Kérdés: 2016. január 21., 10:04; Megválaszolva: 2016. január 21., 17:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus
Endometriózis
Tisztelt Doktornő! 2017 novemberében volt egy méh eltávolításom petefészkekkel együtt. A szövettani eredményem endometriózist állapított meg...