Állandó vérzés Mirénától

Kedves Doktor Úr! nekem olyan problémám van, h március végén helyezte fel a nőgyógyászom a Miréna nevű spirált és azóta is folyamatos vérzésem van, egy nap sem telt el vérzés nélkül.egy hónap után visszamentem az orvoshoz, megvizsgált, azt mondta h a jelzőszál irritálja a méhfalat, megtisztította és elengedett azzal h a spirál normál helyen van vegyek egy doboz Vitagyn c-t és pár napon belül elfog múlni utána jelentkezzek Uh-ra.Na ennek már bő egy hónapja, változás nincs. A párom már nagyon türelmetlen és én is! Kérdésem az lenne h vetessem le a spirált vagy a jelzőszál rövidítés megoldás lenne vagy esetleg valami vérzéscsillapító gyógyszeres kezelés? tudom h türelmesnek kell lennem m be kell állnia ennek a kütyünek, de szerintem a folyamatos vérzés sem normális! Semmilyen hasi fájdalmam, görcs nincsen.Kérem adjon nekem tanácsot! Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A hormont leadó méhenbelüli eszköz felhelyezését követően néhány hónapig

lehet vérezgetés.Általában két- három hónap alatt ez spontán rendeződik.

Azonban kizárandó a gyulladás, az egyéb hormonális és szervi tényező mely vérzéssel

járhat. A vérzés mennyisége a normális menstruációs vérzést nem haladja meg.

Egyéb esetben ismételt szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. június 12., 10:35; Megválaszolva: 2015. június 13., 13:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...