Csikló és kis szeméremajak megduzzadása

Pár napja alhasi fájdalmat tapasztaltam és egy kicsit a nemi szervem is fájt de csak a menstruációra gyanakodtam. Azonban egyik nap már csak a nemi szervemnél éreztem fájdalmat és egy kicsi duzzanatot láttam de ez még kibírható volt, csupán egy picit kellemetlenebb volt mozogni. A tegnapi nap folyamán már nagyobb fájdalmak érkeztek és a duzzanat is nagyobb lett egész pontosan a csiklónál de most már az egyik kis szeméremajaknál is. Nagyon zavaró nem tudok tőle mozogni és a lábamat összecsukni se. Nemi kapcsolatom még nem volt és a tegnapi nap folyamán a menstruációm is megjött.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza duzzanat témában

Kedves Kérdező!

Látatlanban, interneten keresztül nem lehet diagnosztizálni és kezelni. Keressen fel nőgyógyászt (ifjúsági ill. teenager ambulanciák is működnek) vizsgálat alapján lehet kezelni.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. június 11., 14:01; Megválaszolva: 2015. június 14., 20:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Pattanások a nemi szerven
Tisztelt Doktor úr! Tegnap észrevettem, hogy egy nagy dudor van bal bőrredőn a szemérmemnél. Először azt hittem pattanás ezért kinyomtam. Utána...
Szűnni nem akaró hüvelyi duzzanat
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Másfél hónapja abbahagytam a milligest fogamzásgátló szedését. Ezután pár héttel egy hüvelycisztát találtam, melyet...
Duzzanat, gyulladás
Kedves Doktor Úr! A hét elején hólyaggyulladást állapítottak meg nálam amire Monural 3g granulátumot kaptam. A tüneteim múltával gombás...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek