Mire írták fel?

Tisztelt Doktor Úr, a következő termékeket milyen betegségre írták fel a páromnak? -Chloramphenicoli Nystatini aa gta unam et semis 1, 5 -Acidi borici, Natrii borici aa gta tres et semis 3, 5 -Metronidazoli gta duas et semis 2, 5 -Butyri cacco quantum satis Div. in dos.aequ. No decem (X) ut fiat lege artis glob.vag. DS: Hüvelygolyó Azt mondta semmi baja mikor hazajött a nőgyógyásztól, de ezt a receptet előlfelejtette. Mégis van valami baja, amit el akar titkolni? Ez fertőző, vagy veszélyes? Elkaphatom, ha szeretkezünk? Honnan szedhette ezt össze, ha nekem nincs semmi bajom? Köszönettel: V

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A készítmény hüvely gyulladás kezelését szolgáló hüvelygolyó.

A hüvelyi folyás esetén a partner panaszmentessége lehetséges.Gyakori előfordulása esetén megelőző céllal a partner kezelése is szóba jön.

A hüvelyben számos kórokozó található, ezek száma minden esetben változhat, ha a tejsav baktériumok által biztosított savas környezet megváltozik./élettanilag a menstruáció idejében például/.

Kérdés: 2015. március 26., 18:38; Megválaszolva: 2015. március 26., 21:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?