missed ab után normálisak ezek az értékek?

Tisztelt doktor úr! március 8-án volt egy vetélésem amit műszeresen feleztek be.De a terhesség alatt is jeleztem többszöri alkalommal, hogy bal oldalon erős görcsöket érzek alhas tájékon. Azt a választ kaptam ez normális. Az abortusz után ismét ugyan úgy érzem a bal oldali fájdalmat és most már néha jobb oldalon is.Visszamentem controllra és ezeket az értékeket kaptam: uterus: 40.0*39.0*39.0;Cervix: 37.0 mm> endometrium: 13.00 mm: jobb oldali ovarium: 42.0*33.0 mm>bal o ovarium: * * mm benne 27*30 mm-es foll és számos kisebb: Hólyagfal: 4 mm: Szabad hasűri folyadék. a lelettel kapcsolatban nem mondtak semmit kiírtak ismét egy adag apranaxot és 10 nap múlva mennyek vissza ha addig nem jön meg. A műtétet végző orvos küldött egy levelet hogy olyan eredménye lett a szövettannak ami további kezelést és vizsgálatot igényel.Nem kizárta a méhen kívüli terhességet is. A teszt negatív lett de az eredményemről nem mondtak semmit de már most folyamatosan görcsölök mozdulatra fáj sőt az ultrahang során néhol éreztem fájdalmat amit le is jegyeztek. ez normális vagy menjek vissza a nőgyógyászatra.Válaszát köszönöm.Nem tudok eligazodni mert akár hány orvos vizsgált annyi véleményt mondtak

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza missed ab. után normálisak ezek az értékek témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, menjen vissza a nőgyógyászatra, mert Önnél valószinü, hogy diagnosztikus laparoscópiát kell végezni, a kismedencei állapotok tisztázására.

Egy méhen történt mütétet követő, fokozódó alhasi fájdalom oka feltétlenül további vizsgálatokat igényel.

Valószinü, hogy orvosa is ezt jelezhette.

A laparoscópia / hastükrözés / mütét: a köldöknél 1 cm-s nyiláson keresztül opticát vezetnek be és szem kontrollja mellett állapitják meg a méh, a petefészkek, petevezetők állapotát és a szabad hasüri folyadék eredetét is.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: az értékekkel különösebb baj nincs, de az Ön fokozódó alhasi panaszai adhatnak okot aggodalomra!

Kérdés: 2015. március 26., 17:13; Megválaszolva: 2015. március 26., 22:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...