Méh vagy hólyag süllyedés?

T. Doktor Úr, Nem tudom, hol kezdjem a kivizsgáltatást.Ha nem Önnek kellett volna címeznem kérem adja át a háziorvosnak a kérdésemet. A hüvelyem elején kitapogattam, pontosabban valami kerekszerű dolgot, és nem tudom, hogy a hólyagom? vagy a méhem? vagy egyéb valami. A húgyhólyagomra tippelek, mert szemből, ha állok és tükörből megnézem, akkor ez a valami -hólyag? beborítja az egész hüvely bemenetemet. Ha fekvő helyzetben nézem tükörből, akkor ez a valami nem is látszik elsőre, csak felülről látszik a belső oldalán a hüvelyemnek. (felső) Próbáltam kitapogatni a méhszájamat a hüvelyemben, megtaláltam, akkor mégse a méhem ez a kerek valami. Vizelet visszatartási problémáim nincsenek, (mármint elcseppenés) , csak ha sokat iszom, akkor megyek sűrúbben a vc-re, illetőleg éjjel egyszer biztosan ki kell mennem. Azt mondjuk többször és elég régóta megfigyeletem, hogy az elején elkezdek pisilni rendesen, aztán mintha elkadna és már csak akadozva jönne utána. Hova fordulhatok? hol kezdjem a kivizsgálást? ultrahang- kismedencei? ott látsazni fog valami? mármint a hólyagom és egyéb testrészek. Nőgyógyász? netán urulógus? Kösönöm szépen: Sz. K.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Urológiai és nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt.

A vizelet probléma és a méh süllyedése összefügg.Kivizsgálás után határozható meg a megfelelő kezelési mód, gyógyszeres vagy műtéti megoldás jön szóba.

Kérdés: 2015. március 24., 11:27; Megválaszolva: 2015. március 24., 20:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...