hurok elkötés

Jó estét Dr ur! a következöt szeretném meg kérdezni öntöl január végén el köttettem magam egy spirálal de azóta nem menstruálok és fáj a derakam is! egyébb panaszom nics rá sajnos a nö gyógyászom szabadságon van és csak április közepétél lesz elérhetö! lenne még kérésem hogy estleg ennek van e valamijen jelentösége hogy nem menstruálok vagy estleg terhess lehetek e igy vagy bármi? nem akarok már babát már van gyermekkem halottam ojannakat is hogy a huroktol betegségekekt lehet kapni eböl mi az igaz? mire számithatok naygon félek elsö alkalommal van fönt! válaszát elöre is köszönöm! krajczárné edit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A méhen belüli eszköz típusának ismerete szükséges lenne a megfelelő válaszhoz.ha hormon leadó eszközről van szó akkor a menstruáció elmaradása normális. Amennyiben nem úgy nőgyógyászati szakvizsgálat javasolt.

A terhesség kizárása is szükséges, lehetséges a szakvizsgálat alkalmával. A méhen belüli eszköz magzatkárosító hatása nem olyan magas, hogy terhességet ne lehetne mellette kiviselni.

Kérdés: 2015. március 22., 18:51; Megválaszolva: 2015. március 22., 20:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...