ureaplasma utan

Jo napot, a helyzet a kovetkezo, novemberben kimutattak hogy ureaplasma urealyticumom van amit ketszer is kezeltem boxicilinnal es kulombozo kupokkal. Elso kezeles utan meg mindig jelen volt, meg egyszer elvegeztem a kezelest es ezutan mar nem mutattak ki az analizisek, szoval meggyogyultam. Van parom akivel aktusom is volt kozben (gumi nelkul) es o is szedte a gyogyszert.neki viszont nem voltak tunetei. Miutan kimutattak hogy nincs bajom, ujra volt aktus. Amit eszleltem hogy megint enyhen csip mint amikor kezeles alatt voltam. Lehetseges hogy visszatert az ureoplasma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza ureaplasma témában

Tisztelt Kérdező!

Nem valószínű, hogy visszatért a fertőzés.

Biztosat csak a vizsgálat megismétlésével fog tudni!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 08., 10:35; Megválaszolva: 2015. március 11., 05:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz