Fogamzásgátló és Norcolut

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Miután sokáig menstruációs problémákkal küzdöttem, kiderült hogy policisztás petefészkem van. Úgy tudom hogy ezek nagyon aprók, és hosszas várakozás után, megjött a menstruációm. Viszont nagyon kezdetleges volt, azaz nem jött két napig csak pár barnás pötty, de a harmadik nap reggelén, már vér jött de nagyon kevés. Mivel az utolsó alkalommal a nőgyógyászommal megbeszéltük hogy ír fel nekem fogamzásgátlót, így én kiváltottam, a Milliguestet, és ahogy az orvosom, és ahogy a tájékoztatón volt bevettem az első szemet, az első napon hogy megjött. Viszont azóta hogy bevettem, nem jött semmi, egy apró vérrög kivételével. Nem igazán tudom mit tegyek, az orvosom még írt fel nekem norcolutot, de azt nem váltottam ki, mert magától megjött valamennyire. Most váltsam ki a norcolutot és szedjem amíg meg nem jön rendesen, után a fogamzásgátlót előröl? Válaszát előre is köszönöm, K. Petra

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnálom, de az Ön orvosát kell felkeresnie problémájával. Én a kezelésébe nem szólhatok bele.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. március 02., 09:55; Megválaszolva: 2015. március 04., 19:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...